Cursus Slimme E-mailmarketing met ActiveCampaign

Ontdek hoe je ActiveCampaign slim kunt inzetten om meer klanten en omzet uit je mailinglijst te halen.

Na deze cursus weet jij:

Wim Kusters
Lees verder
Hoi Rachelle, Het is heel fijn om zo'n cursus te volgen, meteen nadat je het account hebt aangemaakt. Met deze cursus als bagage kun je meteen starten en de meeste basisfuncties benutten.
Toon besteloverzicht
€301.29
Product Subtotaal
Slimme E-mailmarketing met ActiveCampaign  × 1 249.00
Subtotaal 249.00
BTW 52.29
Totaal 301.29

Email adres

Gegevens

Samenvatting

Product Subtotaal
Slimme E-mailmarketing met ActiveCampaign  × 1 249.00
Subtotaal 249.00
BTW 52.29
Totaal 301.29

Betaling

Je persoonsgegevens worden gebruikt om je bestelling te kunnen plaatsen, je ervaring op deze website te verbeteren en andere doeleinden zoals vermeld in ons privacybeleid.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Niet goed? Geld terug!

14 dagen garantie op je aankoop

Maarten van der Sman
Lees verder
MailTribe geeft duidelijke uitleg over de werking van Active Campaign. De video's zijn praktisch van aard en helpen de gebruiker om snel wegwijs te worden in de wereld van Active Campaign. Handig om ons klantenbestand uit te breiden met serieuze leads, die echt behoefte hebben aan huidverbetering en anti-aging.
Malinca Verwiel
Lees verder
De cursus ActiveCampaign van Rachelle Blok is superconcreet, duidelijk en lekker snel. Geen eindeloze uitleg maar super to the point. Door haar cursus heb ik binnen 3 weken een super automatisch autorespondsysteem wat me veel klanten heeft opgeleverd. Mijn Ebook over: Hoe humor organisaties lucht geeft bij grote en kleine problemen is daardoor al heel veel gedownload. Rachelle heeft het goed in de gaten hoe ze haar cursus en business moet aanpakken en gaat een hele grote worden! Bovendien geeft ze nog veel service ook!
MailTribe draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders