Dit zeggen klanten:

Al vele jaren tevreden klant. De service is prima. Vragen worden altijd snel en goed beantwoord!
Henri Achterkamp
5/5
Superservice. Er wordt snel gereageerd en ze zijn heel geduldig.
Nathalie de Waard
5/5
Een accuraat, duidelijk en persoonlijk antwoord. Wat wil je nog meer!
Martien Spaan
5/5
Fijne en snelle hulp bij mijn vragen over het gebruik van ActiveCampaign!
Susan van der Beek
5/5
Snelle en goede service!
Elly van Exel
5/5
Ik word zo blij van jullie support! Hier een grote fan.
Saskia Veltenaar
5/5
MailTribe is in alle opzichten aan te raden. Voldoet aan alle verwachtingen!
Otto Muller
5/5
MailTribe is een ware specialist op het gebied van ActiveCampaign en e-mailmarketing. Rachelle geeft een duidelijke uitleg hoe het werkt en ze is een fijne persoon om mee samen te werken. Wil je gaan starten met ActiveCampaign? Dan is zij een echte aanrader.
Suzan van Heck
5/5
Fijne ondersteuning. Ze denken mee en lossen op. Super!
Liesbeth Demming
5/5
Hele snelle en fijne service als je even het niet meer weet. Echt een aanrader.
Jo Nieuwenhuizen
5/5
Super fijne leeromgeving met interessante lessen. Een mega plus is toch wel de support! Nederlandse support en snel antwoord op je vragen.
Elisha Laisina
5/5
MailTribe heeft mij al regelmatig geholpen ActiveCampaign optimaal te kunnen inzetten voor mijn bedrijf Reflex-Zwolle en Reflex-Leren. Ik ben erg blij met de snelle reacties op mijn vragen en de professionele werkwijze.
Celien van Dalen
5/5
Rachelle is absoluut de specialist op het gebied van ActiveCampaign. Samen met mijn coach was ik al een beetje wegwijs geworden in AC en had ik al automatiseringen gemaakt en verschillende campagnes verstuurd. Het begon alleen een beetje een rommeltje te worden in mijn omgeving. Bovendien werden er geen metingen gedaan hoeveel mensen van mijn lijst uiteindelijk klant werden. Ik heb Rachelle ingeschakeld om weer structuur te krijgen binnen AC en doelen te meten. Verder heb ik regelmatig vragen over het instellen van AC en zij helpt me hier goed mee door middel van een instructievideo. Ik raad je ten harte aan!
Janna Koopman
5/5
Rachelle heeft ons geholpen met het opzetten van de structuur binnen ActiveCampaign. Van tags tot marketing automations en deals. We hebben. een aantal dagen samen onze schouders eronder gezet en zo hebben we een mooie basis opgezet. Wanneer er naderhand nog vragen zijn komt ze tevens met een snel en duidelijk antwoord. Ze weet veel en is heel behulpzaam. Mocht je hulp nodig hebben kan ik Rachelle van harte aanbevelen!
Lyd Ster
Intelligence Group
5/5
Als je een hulp vraag hebt wordt er snel gereageerd. De uitleg is duidelijk waardoor je gelijk weer verder kan met het programma. Kortom goede services.
Gerrie Eikenaar
4/5
Bij het stellen van een vraag, krijg je snel en duidelijk antwoord. Zo kun je direct verder met werken. Top!
Else Leendertse
5/5
Voor nu ben ik erg blij dat het allemaal functioneert, dank je wel. Dank voor je snelle en goede hulp. Het is ontzettend fijn dat ik nu weer nieuwe stappen kan zetten.
Henriette Pools
5/5
Fijne training tot nu toe. 1 dagje nu 3 uurtjes bezig geweest en heb de basis van de eerste automation staan. En super veel ideeën hoe ik het nog beter en persoonlijker kan maken.
Guidy
Daktuindesign.nl
5/5
Vragen worden snel opgelost door support. Veel informatie te vinden in de Facebook groep.
Daphne Breedveld
5/5
Kijk, daarom werk ik graag met profs! Prima inbreng.
Radboud Visser
Mens en Relatie
5/5
Er werd goed meegedacht naar de oplossing die ik nodig had; heel prettig.
J Elders
5/5
Ik ben niet echt technisch aangelegd en heb alles met behulp van de tips uitgeknobbeld. En waar ik niet uit kwam heb ik met behulp van de support toch voor elkaar gekregen, heb nu een werkende funnel! Snelle en betrokken support!
Jolanda van Duynen
5/5
In een volle dag en 2 keer via Zoom met Rachelle mijn E-mailmarketing strategie bepaald... Wat een kennis heeft die dame! In no time stond mijn kant en klare funnel waar ik mijn eigen creatieve ei in kwijt kan, heerlijk! E-mail marketing kan een prachtig onderdeel zijn van de strategie van een ondernemer en dan is Rachelle zeker een aanrader, want ingewikkeld is het wel! Hoe fijn is het dan om daar een expert bij te kunnen halen?!
Tine Hoekman
5/5
Samen met Rachelle heb ik een Strategiedag en Zoom call gehad. Haar tempo, deskundigheid en goede blik op marketing zorgden ervoor dat er nu een hele mooie funnel klaar staat. Erg waardevolle dag met een frisse blik op mijn website en marketingaanpak!
Het Kleine Avontuur
5/5
Zeer goede ervaring met de dames van MailTribe. Uitstekende hulp van twee vakvrouwen die echt weten waar ze het over hebben. Yvonne en Rachelle jullie zijn toppers!
Lis Reijerman
5/5
Ik heb al zoveel vragen gesteld, besef hoe belangrijk goede service is. Dank je wel Lizzie. Jullie denken goed mee. En zijn snel met het beantwoorden van mijn vragen. Top service.
Penny Sahertian
5/5
Prima partner in NL als je Active Campaign wil gebruiken. Veel uitlegvideo's en snelle helpdesk.
Martin Salet
5/5
Wanneer ik een vraag heb, wordt deze snel, volledig en enorm klantvriendelijk beantwoord.
Silvia Bogers
5/5
Uitstekend geholpen toen er wat misging in mijn automation.
Paulette Kreté
5/5
Ze geven goede support door middel van instructiefilmpjes en bij vragen reageren ze zeer vlot. Erg tevreden.
Tineke Feitsma
5/5
Persoonlijke service, snelle reactie en duidelijke uitleg + communicatie
Larissa Krouwer
5/5
Prettige en persoonlijke service, waardoor je je echt geholpen voelt en verder kunt.
Marloes Weerepas
5/5
Supersnelle reactie op mijn vragen en meteen verder geholpen. Heel fijn!
Esther van Eersel
5/5
Ela Grooteman - Review ActiveCampaign Nederland

Ela Grooteman – elagrooteman.nl

Sanja de Bruin
StrongPeople
Lees verder
Helder uigelegd door jou. Dank je wel. Ik had nog wel een vraag: bedanktpagina kan op site op Active Campaign. Waarom zou jij welke kiezen?
Monique Holleman
Actief Organizing
Lees verder
Ik vond het prettig om de lay out van Active Campaign in de cursus de Getting Started met ActiveCampaign te zien, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan.
Wim Kusters
Aveseer Marketing
Lees verder
Hoi Rachelle, Het is heel fijn om zo'n cursus te volgen, meteen nadat je het account hebt aangemaakt. Met deze cursus als bagage kun je meteen starten en de meeste basisfuncties benutten. Dankjewel. Met vriendelijke groet, Wim
Maarten van der Sman
Uskin BV
Lees verder
MailTribe geeft duidelijke uitleg over de werking van Active Campaign. De video's zijn praktisch van aard en helpen de gebruiker om snel wegwijs te worden in de wereld van Active Campaign. Handig om ons klantenbestand uit te breiden met serieuze leads, die echt behoefte hebben aan huidverbetering en anti-aging.
Mercedes Choufoer
Lees verder
Ik ben hartstikke blij dat ik tegen je ben aangelopen want ik ben reuze blij met je uitleg- e-books; het helpt mij enorm evenals je videos. Krachtige to-the-point uitleg: heel goed gedaan.
Wim Kusters
Aveseer Marketing
Lees verder
Dag Rachelle, Goede aanwijzingen. Ik heb er een prima aanmeldgedeelte met dubbele opt-in voor op mijn website kunnen maken. Ik heb de html code in een pop up opgenomen. Gaat helemaal goed. Hartelijke groet, Wim
Dave
Epurple
Lees verder
Jaa leuke cursus. Goed beeldmateriaal en duidelijke structuur! Veel dank!
Bjorn
Lees verder
Ik ben ermee aan de slag gegaan, heb op dit moment geen vragen, dank voor je nuttige video!
Linda
Lees verder
Het heeft mij enorm geholpen een start te maken met Active Campaign. Iets waar ik zonder jouw filmpjes aanvankelijk niet uitkwam. Ik snap nu de manier waarop het systeem werkt en de opties die het bied. Super fijn!
Josja Biessen
Biessonder
Lees verder
Ik zocht iemand die mij kon helpen bij de koppeling van Woocommerce en ActiveCampaign in WordPress. Rachelle heeft ActiveCampaign in de vingers. Mijn vraag heeft ze snel, servicegericht en vakkundig opgelost. Het is een plezier om met Rachelle samen te werken. Ik klop zeker opnieuw bij haar aan, als ik hulp nodig heb.
Manon Meijer
Lees verder
Rachelle heeft mij snel en goed geholpen. En wat fijn is: ook voor kleine hulpvragen kan ik bij haar terecht!
Irene Bootsman-Mens
Luscious Loaf
Lees verder
Hoi Rachelle, jazeker ben ik er al aan begonnen. Maar het is al gedaan door een bureau. Die heeft het opgezet en gekoppeld en de eerste 5 emails (automation) loopt al als de mensen zich inschrijven. De rest ben ik stukje bij beetje aan t doen. Maar er zijn nog vele dingen te doen met ons eigen bedrijf dus dan kan ik het niet achter elkaar doen.
Martin
Lees verder
Leuk en Inzichtgevend. Het moet natuurlijk allemaal nog wel praktisch (per gebruiker verschillend) worden ingesteld. Da's nog een klusje...
Maurice Natte
Wedding Goodiebag
Lees verder
Duidelijke uitleg!
Marlene Hanssen
Praktijk Vertrouwen
Lees verder
Heldere en duidelijke uitleg. Top
Herman Steenvoorde
Lees verder
Interessant. Voldoe alleen nog niet aan de voorwaarden om ermee aan de slag te gaan. Eerst mijn weggever afmaken en daarna een account openen. Ga me erover buigen.
Jan Bubberman
Lees verder
Hoi Rachelle, ik heb het e-book over de weggever gedownload en ik wil je zeggen dat het lekker wegleest en dat het je zeer praktisch meeneemt in de stappen die je moet zetten. Zelf ben ik al wel redelijk ver in ActiveCampaign maar toch kwam ik, via het e-book, tegen een punt aan wat ik nog moest aanpassen. Kortom, zeer praktisch e-book die je stap voor stap helpt om succesvol met ActiveCampaign aan de slag te gaan. Dank daarvoor!
Pierre van der heijden
Lees verder
Top, interessant !!
Malinca Verwiel
Humor in bedrijf
Lees verder
De cursus ActiveCampaign van Rachelle Blok is superconcreet, duidelijk en lekker snel. Geen eindeloze uitleg maar super to the point. Door haar cursus heb ik binnen 3 weken een super automatisch autorespondsysteem wat me veel klanten heeft opgeleverd. Mijn Ebook over: Hoe humor organisaties lucht geeft bij grote en kleine problemen is daardoor al heel veel gedownload. Rachelle heeft het goed in de gaten hoe ze haar cursus en business moet aanpakken en gaat een hele grote worden! Bovendien geeft ze nog veel service ook!
Adriaan
Lees verder
Ik heb je video's bekeken en ze zijn helder en goed te begrijpen. Top!
Hans
Lees verder
De 1e uitleg was prima Rachelle, ik heb inmiddels ActiveCampaign en ben aan het experimenteren, de eerste tips en trucs voor ZZP'ers zijn weg. Bedankt voor het op weg helpen.
MailTribe draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders